Treninger

Lidenskap - Kunnskap - Glede

Treninger - gir glede


Det skal gi glede å trene hund, og det skal være en glede å være hund.

For å hjelpe deg med treningen har vi i sportshunder forskjellige treninger det går an og bli med på.

Noen er organiserte med en trener som til en hver tid kan bistå med hjelp, mena andre treninger er lagt opp til egentrening.Fritreninger


Tirsdagene i vintersesongen 2019/2020 er alle som ønsker velkommen til å trene i Trondheim hundehall mellom kl 19.00-21.00.

-Det vil være egentrening, men en instruktør vil være tilgjengelig på hver trening. Det blir også opplagt til felles øvelser for de som ønsker å bli med på det. 

-Vi har HELE hallen vi har til disposisjon 43*20.

-Det er også en varmestue tilgjengelig med kaffe og te om man trenger en liten pause i treninga.

Prisen er 50kr, betales enten kontant eller med vipps til Sportshunder AS #13207 ved oppmøte.

Man kan også betale for hele sessongen, altså alle 31 tirsdager fra 1.oktober til 28.april ved å Vippse 900kr til Sportshunder #13207, skriv inn tirsdagstreninger ved betalingen.Agilitytreninger


En dag i uka i løpet av sommersessongen fra mai til oktober (minus skoleferien, da er det bere egentrening)har vi organiserte agilitytreninger med instruktør tirsdager kl 18.00-20.00. Om du ønsker å trene agility alene kan det gjøres tidligere på tirsdagene. Prisen er 350kr for sessongen. 


På vintersessongen, fa oktober ut april, kjører vi agilitytreninger inne i Trondheim hundehall, en hall på 43*20 med kunstgress. Les mer om vintertreningene her.


Agilitytreningene er for de som har gått agilitykurs med sin hund hos oss eller andre. Om dere kan tenke dere å prøve agility har vi flere agilitykurs. Snutearbeidtreninger

Her har vi pr. nå ingen fast dag, men rett som det er setter vi opp drop-inn-treninger på dem. Vi annonserer disse treningene på facebooksiden: smeller/nosework Sportshunder Trondheim, bere søk opp siden. Her er det et viss anntall plasser på hver trening, der det er førstemann til mølla. 


Dette er treninger for de som har gått kurs i Nosework, Smeller, Spesialsøk eller Snusekurs. 


Våre samarbeidspartnere: