Grundig rallylydighet

Grundig rallylydighet

 

Kurs for alle

 Dette kurst er for deg som er helt ny i rallylydighet, omen også for deg som konkorrurer i en av de fire klassene i rallylydighet. På dette kuret får vi virkelig tid til å lære øvelsene i rallylydighet godt. 
Om det er helt nyinnlæring av øvelser, reinnlæring eller bare finpuss og finjusteringer. Det er et kurs for deg som ønsker og konkurrere, men også for deg som bre ønsker å aktivisere hunden din med denne moroe hundesporten. Alle kursene våres baseres på positive belønningsmetoder.

Innhold:

Teori

  • Regler i rallylydighet
  • forberedelse til konkurranse

Praksis

  • grunntrening
  • kjeding av moment
  • konkurransetreningDette er et kurs der vi rekker å jobbe gjennom øvelser. Kurset holder av erfarne instruktører med erfaring og kompetanse innen rallylydighet. Kurset holdes innendørs på kurstgres i Trondheim Hundehall på Leinstrans. 2020 er første gang dette kurset arrangeres etter flere år med ønsker om å sette det opp. 15 kvelder på ca 1,5 time med fokus på rallyøvelser. det er 84 forsskjellige skilt i rally, og en god del av de skiltene skal også gjøres på både høyre og venstre side. Samspill-glede-holdninger er mottoet i rallylydighet, som vi skal videreføre på dette kurset. 


Les mer om rallylydighet her.